lauantai 7. helmikuuta 2015

Pori tänään


Tänään oli Porissa Kokoomuksen puheenjohtajapäivät, ja minäkin pääsin mukaan maistelemaan tunnelmaa.
Mulla unohtui kamera kokonaan kotiin, joten nämä muutamat kuvat ovat liikkuvasta linja-autosta ja puhelimella otettuja, mutta ulkona oli niin mahtava keli, etten voinut vastustaa kiusausta (en vain saanut vangittua aurinkoa). Pori on hieno kaupunki, ja siinä päivillä pikaisesti olleena oli mukava nähdä mm. pääministeri Stubb ja muita hienoja ihmisiä!
Itse en vain jäänyt päiville, vaan menin ystävieni luoksi tapahtuman ajaksi. Kuvaaminen unohtui lähes kokonaan, mutta kuten mainittua laitan postaukseen muutamia onnistuneita puhelinkuvia (laatutasapaino tuppaa järkkymään nyt).
Lähdimme aamulla jo viideltä linja-autolla muiden piiriläisten kanssa kohti Poria, ja aamulla neljältä heränneenä nukuin sitten autuaasti kauneimman auringonlaskun ohi...
Matka taittui ja taittuu Poriin ja takaisin (olen siis yhä matkalla kotiin), yllättävän nopeasti, vaikka neljä ja puolituntia tuntui takapuolessa! Matkustaminen vain on niin mukavaa. :)
Tää postaus meni nyt aivan ohi valokuvausaiheen, mutta sallittakoon se (en sano, että tämän kerran, koska tänne tulee tulemaan varmasti lisääkin postauksia ohi aiheen). Mulla ei ole mitään hajua, kuinka isona nämä kuvat näkyvät, sillä bloggerin sovellusversio on aivan taaaaajuttoman onneton.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti