sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Viikko 12

Maanatai alkoi hyvien ystävien treffaamisella Jyväskylässä. Toki meidän päivään kuului kuulumiseten vaihdon lisäksi shoppailukierros ja ravintolassa käynti! Meidän oli tarkoitus mennä Harjulle ottamaan kuvia, mutta kuinkas kävikään - istuttiin ravinotolassa liian pitkään ja hämärä ehti tulla. Lippu korkeella!

turhaakin turhempi kuva, mutta tuli ostettua aivan älyttömän suloinen Mikki Hiiri-neule, haha :D
Ihana, aurinkoinen Jyväskylä!


Tiistai oli erittäin tylsä tiistai - taisin istua kotona ja lukea kokeeseen.

Keskiviikko oli sitten viikon odoteuin päivä! Meillä oli NouHätä-kisan kuntakohtaiset karsinnat, ja meidän pieni ja etevä joukkue pääsi kolmanneksi. Se toki meinaa sitä, ettei ihan jatkoon päästy, mutta kyllä suklaalevy ja kättely päivän päätteeksi piristi. Puolet päivästä me taidettiin kyllä pelata biljaria, jos totta puhutaan. Illalla mulla oli vielä lentopallotreenit kaiken päälle, - kyllä muuten nukutti illalla!


Torstaina mun piti mennä taas harjoituksiin, mutta mentiin koulun jälkeen ystäväporukalla yhdelle meistä,- unohduin koko illaksi sinne ja harjoitukset jäivät välistä. No offence, kävelin sitten kotiin kuusi kilometriä ja iltalenkki oli hoidettu.

Viikonloppuna Karita perheineen otti ja pöllähti meidän talouteemme - ihan mahtava viikonloppu siis takana! Kuvailtiin, syötiin hyvin ja käytiin jossain vaiheessa jopa ihmisten ilmoilla. Launtai-iltana oltiin kolmestaan kotona kun vanhemmat lähtivät teatteriin. Oli ainakin suhteellisen reipas ilta! :_D Katsottiin mm. 21 tapaa pilata avioliitto ja syötiin palttiarallaa kilo herkkua. Olo on sen mukainen...
Ja sään puolesta on saanut nauttia aivan satalasissa, kevät on tullut vauhdilla! Kaiken kruunasi perjantain auringonpimennys, mikä näkyi todella mukavasti täällä Keski-Suomessakin. Tänään tosin meinasi pukata takatalvea pienen lumentulon mukana, mutta vanhan sanonnan, uusi lumi on vanhan surma, mukaan uskon että jo ensiviikolla sallitaan nauttia taas auringonpaisteesta! :) (kuulosti noin viisikymmenvuotiaan tuottamalta lauseelta. ohgod.) 

Jälleen erittäin kuvaköyhä postaus. mutta jos sitä ensiviikolla kerkeäisi vaikka sitten tallilla hieman katselemaan ympärilleen kameran kanssa, niin saisin tännekin jotain uutta! ☺ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti