maanantai 1. kesäkuuta 2015

Tauoton viikonloppu

Hiphei, viikonloppu on ohi, - en olisi ikinä uskonut sanovani, että olen viikonlopun jälkeen onnellinen arjen palaamisesta,mutta tällä kertaa olen. Mun viikonloppuun kuului niin monta asiaa, mm. koulujen päättyminen, kisat ja kaikkea muuta mukavaa. Olin melkein tauotta menossa koko ajan, mutta hauskaa minulla kyllä oli!

Perjantai alkoi koululla; meillä oli jälleen näitä erikoisempia päiviä koulussa, ja lisäksi myös kenraaliharjoitukset. Mulla valui aavistuksen kylmää hikeä perjantai-iltana, sillä en handlannut mun soitto-osuutta kevätjuhlabiisistä. Sähkökitaran monien kitarariffien soittaminen päivästä toiseen on saanut mun sormet helliksi! Mutta kuitenkin, - mun kylmä hiki oli turhaa, ja lauantain esitys menikin hienosti. Perjantaina leikkasin ensimmäisen kerran nurmikkoa, - tuli täydellisen kesäinen fiilis.
Lauantai alkoi aikaisella ylösnousulla ja hirveällä kiireellä sitten kouluun ennen kahdeksaa. Meikämahdoliini viiletti koko aamun tukka putkella hosuen, sillä mikään ei ollut täydellisesti vaan jokin oli jostain aivan naftisti huonosti. Kaikenkaikkiaan kerkesinkin ajoissa kouluun, suoritin kahdeksannen luokan ja onnistuin soittamaan Final Countdownin bändin kanssa. Jes. Illalla sitten kulutin bensaa ja ajoin peltoautolla, - sekä söin.

Kädet harhailee. 
Sunnuntai alkoi yhtä paljon hosumisella, - mutta oon kyllä tyytyväinen, että olen ihminen, joka ei paljoa stressaa! Mulla alkoi kisat kymmeneltä, mutta saavuin vasta about puoli yksitoista paikanpäälle, ja mulla oli valmiina hevonen tallissa, sillä Tutilla ratsi muutama muukin. :)  Meillä oli niinsanotusti "tylsät", pienet harjoituskoulukisat, ja musta tuntui jotenkin itsepetolliselta tehdä jotain "helppoa." Päädyin nimittäin ratsastamaan helpon C:n, - se meni oikeastaan kuin vettä vaan, sillä tätä on tullut harrastettua jo aika kauan. Kuulostaa kammottavan ylimieliseltä, mutta olo oli se. : D Mutta hauskaa oli, enkä mä tosissaan kisaa! Me sijoituttiin Tutin kanssa siis 2., ja oon kyllä jälleen kerran tyytyväinen tammaan. Tänä keväänä on loksahdellut hieman palasia paikoilleen, ja tänään se näkyi aavistuksen, - tosin verkassa. Verkatessa tamma oli mukavasti kuulolla, myötäisi niskasta ja sillä oli muutamilla askeleilla kunnon takajalkatyöskentelyä, mutta radalle päästessä pakka hieman levisi, mutta sijoitus tuli, ja mä voin olla tyytyväinen. Mulla itsellä on melkein 24 tuntia vuorokaudessa armoton kisakuume, ja olisi tosi hienoa päästä kisaamaan. Ehkä joskus tulevaisuudessa, - tai edes lukiossa!

Saa nähdä, milloin tulen seuraavan kerran tänne kirjoittelemaan, sillä kesä tulee kulumaan aivan siivillä.
Kaunis tammani ♥ Ei kommentteja:

Lähetä kommentti