lauantai 8. elokuuta 2015

Hevostaipaleeni kuvien muodossa

2011, - sitä aikaa, kun vielä pystyin ratsastamaan poneilla.
Kuten olen jo monta kertaa maininnut, olen aloittanut ratsastamisen jo kuusivuotiaana. Nyt minulla on sitä takana jo yhdeksän vuotta, ja voin hyvällä omatunnolla sanoa, että minulla on vielä paljon opittavaa lisää. Tulevisuuden hevoskuviot ovat auki vielä, mutta toivon, että pystyn jatkamaan vielä pitkään tätä kaikista rakkainta harrastustani, - melkeinpä elämäntapaa. Nämä kuvat eivät ole millään lailla järjestyksessä, täysin sikin sokin ja vuosilukukujen kera!

2012 & ensimmäinen hevosleirini ikinä. Oon ihan kamalan pieni!


2014 syksyä


2014 syksyä. Lopputunti, joten heppa liikkuuy pitkänäja painavana.
Chery 2013. Ikävä ponia. <3
2014 kesä ja HeB K.N Special 2. sij!

2013, - näihin aikoihin Tutista alkoi muodostua satunnaisten ratsstelujen jälkeen vakkariratsu. Voi noita aikoja... Olin vielä pieni ja pyöreä :')

2015 kevättä ja kevään ensimmäiset "jihaa" ratsastelut ilman satulaa... 
Mulla ei ole vuosilta 2006-2009 melkein mitään kuvia ratsastelusta, ainoastaan omia satunnaisia muistoja. Joskus alkutaipaleella muistan pudonneeni hevosen kaulalle, ja olin siitä aivan innoissani ja pyysin uutta kierrosta, että saisin lentää kaulalle. Opettaja luultavasti piti minua aivan hulluna lapsena. Muistan myös, kuinka olisin halunnut päästellä vain täyttää laukkaa ympäri maneesia , huutaa "jihaa", ja kiljua kuin intiaani... ::D Samoin, kun ratsastin Cheryllä, halusin mennä kerran ilman satulaa ja aloitin hurjan temppuiluni sieltä, ja loppujenlopuksi tulin sieltä alas, vaikka yritin tulla kauniisti käsilleseisontaan. Ansku, sä oot kyllä loistavasti kestänyt mua!

2006.

2006. Pikkasen on isot pöksyt.

2013. Luultavasti kyseessä laukka-ravi siirtyminen, on kova etukeno tasapainottomalla pikku-ellalla :D
Muistan, kuinka viidennen  luokan alussa minulle iski kamala esteratsastusinto. Ilmottauduin kesän aikana kahden päivän tehokurssillekin, ja siellä opin kamalan paljon. Muistan myös hiillostelleeni Anskua opettamaan  kaiken mahdollisen esteratsastuksesta, ja Cheryn kanssa opin ensialkuun hyppimään tikkuja. Mä en ikinä varmaan rauhoitu niin paljon, että vakiintuisin pelkäksi koulutuuppariksi, vaikka ratsastusperfektionistina ajatus kiinnostaa. Musta vaan tuntuu, että kyllästyisin jo puolessa vuodessa, ja lähtisin suurinpirtein ratsastamaan lehmällä katuojaan. Hullumpiakin ideoita sallitaan!

2012, videolta otettu. Osasin silloin hoitaa nämä pohjeasiat ja niinpäinpois.. Tämäkin mahtava ruuna nukkuu ikiunta jo. Ihana hurjimus. <3

2012.
2012 ja hevosleiri. Mua ei uskallettu päästää yksin, kuin vasta muutamien kertojen jälkeen, vaikka pää kovana vakuutin että kyllä mä osaan! ::D Oon ihan hirmusen luikku tuommoisen jytkyn suomenhevosen selässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti