tiistai 29. syyskuuta 2015

Viikko 40 ja risat

Kun koulu alkoi noin kolme kuukautta sitten, ajatuksena oli, että päivitän ahkerasti blogia, koska motivaatiota oli. Jossain vaiheessa motivaatio hiipui kaikkien muiden asioiden ja päätösten ohella, ja tässäpä sitä ollaan, ties kuinka monen viikon jälkeen. Hiljensin hiljakseen soivan omatuntoni sillä, että vakuuttelin tämän sivun pysyvän yllä ilman turhaa puurtamista. Ja jos minulla oli jotain hampaankolossa, ei mikään kirjoittaminen sujunut. Hiukan ärsyttää kaikki kiireisyys tässä syksyssä, sillä muutkin projektit ovat jääneet turhan vähäiselle. Olen iltaisin aina väsynyt ja jaksan vain hieman ponnistella kuuman kaakaon, netflixin tai hyvän kirjan eteen. Nyt, kun on syysloma meneillään ja tetviikko takana alkaa kiireetkin laatua, ajatteluvaraakin jää,  - sekä aikaa tälläisellekin ylellisyydelle. ( Olen lukenut liikaa Anne Frankin päiväkirjoja, kirjoitustyyli viittaa. )

Positiivisilla asioilla olen nyt kuitenkin liikenteessä, sillä muutamilla puhelimentyhjennyskuvilla kuluneen syksyn varrelta. Syysloman aikana tulee varmasti ties mitä postausta, sillä pääsen aivan huikeisiin paikkoihin kuvaamaan. Ja jos ylimääräistä aikaa jää, voisin tehdä jotain blogin yleisvaikutelmalle ja muutenkin parannella tätä!1. & 2. Parin viikon takaa, juuri ennekuin lähdin päiväheinäkierrokselle.

2. Toissaviikonloppuna ystävien coctailjuhlissa, - ruoat aivan taivas. *.*

3. & 4. Venetsilaisten kuutamo & (kai) kuukauden takainen kuutamo. Oon ihan sekasin päivämääristä... : DD


5. Mökin maisemat elokuussa, kun vielä tarkeni uida ja saunoa ilman että varpaat sinersivät.
6. Isoskoulutus! Tää onkin juttu, mihin liittymisestä oon tosi tyytyväinen. En lähtenyt  juttuun mukaan hengellisten syiden takia vaan ihan normiperusteella; haluan uusia kesän riparin! Samalla pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin ja olen oikeutettu nauttimaan isoskoulutuksista ympäri keskistä Suomea. Isostouhuissa on kyllä ihan tajuttoman mukavaa olla mukana, tätä päätöstä en voisi edes harkita katuvani! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti