tiistai 15. joulukuuta 2015

CHIRISTMAS HOLIDAYS

Aivan kohta sekin on täällä, - kauan odotettu joululoma ja joulu, vaikka mulla on oma joulufiilis hieman vajaa. Voisin sanoa, että parempiakin joulunodotuksia on ollut. Tai toisinsanoen niissä on ollut enemmän mukana lunta ja nietoksia!

Mulla siis koulu vetelee viimeisiään. Tänään kävin tekemässä viimeisen kokeen matematiikasta, ja loppupäivän ravasinkin sitten joulujuhlan suunnittelutiimissä. Olen mukana tämän vuoden joulumeininkien järjestämisessä, ja esimerkiksi eilen käytin puoli iltapäivää näytelmävideon editoimiseen... Vielä olisi tanssivaatteiden kokoonkursimista ja laulujen opettelua. Seurakunnan joulujuhla ja muutamat joululahjat odottavat vielä valmistumistaan, mutta onneksi ne ovat vain mukava lisä arkeen. Nautin lahjojen antamisesta, suunnittelusta ja ostamisesta, ja sitten jouluaattona odottelen tuli hännän alla, mitä ystäväni ja perheeni sanovat paketeista... Toivottavasti menee nappiin tänäkin vuonna! ;)

Tänään ajattelin myös uusia ulkoasua hieman casual business - lookiin, mutta sitten tulikin vastaan aika ja muut jutut. Mutta tarkoitus olisi lähiaikoina uusia joitain kuvia & tekstejä, ja tehdä muutenkin kaikkea inforemppaa. Poistelin myös muutamia postausta, kun ne melkein hyppivät tuolta arkistoista silmille. Yyh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti