keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Hieman erilaisempi kuume

Nimittäin hevoskokemuskuume. Näitä ilmestyy silloin tällöin, ja kun ilmestyy, niin auta armias.Oon jo pitkän aikaa odottanut, että pääsisin kokeilemaan jotain uuttaa hevosten kanssa. Tässä kun vain on ja käy jokai toinen viikko ratsastustunneilla, tulee olo, että polkee paikoillaan. Ja tottahan se on, ei siitä ylitse pääse. Etenkin, kun hoitohevostoiminta lopahti, minun ei ole tullut niin paljoa puuhailtua talliolosuhteissa. Ainahan koetan Tuttiakin muistaa ja viettää sen kanssa aikaa, mutta se ei tunnu olevan tarpeeksi.
Olin viimekesän töissä tallilla ja tulen olemaan tänäkin kesänä, mutta ne ovat vain kesiä, töitä. Antoisaa ja erilaista, mutta tutussa ympäristössä. Tämä onkin aiheuttanut hevoskokemuskuumeen.

2014
Pitäisi päästä kokemaan uusia asioita ja tutustumaan uusiin hevospersooniin, - ja ihmisiin siinä sivussa. Ainoa ongelma on vain se, että olen melkein joka viikonloppu kiinni, että arjet ovat ainoa mahdollisuus. Ja arkenahan ei paljoa minnekään lähdetä, joten asiakaan ei pyöri. Kisaaminen olisi hienoa, - minun kokemukseni rajoittuvat vain seurakisoihin. Mutta yleisesti minullekin riittäisi vain uudet tuttavuudet, valokuvaaminen ja mukana oleminen, sillä ne olisivat kokemuksia. En tiedä, tuntuuko muista tältä joskus, - kun tutut asiat käyvät tylsiksi? Nämä tutut asiat ovat myös hienoja ja arvostan niitä, enk' niitä minnekään halua heittää. Mutta kokemuksia, - niistä tämä harrastus rakentuu.

2013

2015Ei kommentteja:

Lähetä kommentti