keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Ihan kevätviboissa

Kevät on vaan tullut, niinkuin se joka vuosi tekee. Paukkupakkasten ja viiden metrin lumikinosten jälkeen sitä ei vaan uskoisi, mutta niin se vain on.
Huomaan ainakin itsessäni, että aamuherätykset ovat taas miljoona kertaa helmpompia, ja suorastaan pomppaan ylös sängystä ja nostan rullaverhon ylös, aurinko paistaa ja piha alkaa olla sula. Nämä näyt saavat kyllä huomattavan energiseksi, ja pimeyden aiheuttama laiskuus on ihan mennyttä.
     Kevään myötä kyllä tapahtumat ja kesäsuunnitelmat vain suurenevat, ja tähän mennessä olen     kerennyt rakentamaan kesäni aikalailla viimeisiä piirtoja myöten. Olen silti niin innoissani, ja tiedän kyllä, että extempore-reissujakin tulee olemaan.
Kevään myötä on alkanut viimeiset kuukaudet peruskoulua, yhteishaku on tehty, viimeiset isoskoulutukset lähestyvät ja kesätyöt on lukittu. Menoa on joka viikolle ja viikonlopulle, ja tuntuu, että ei millään meinasi ratketa jokaiseen paikkaan, mutta pakko on, ja loppujenlopuksi kaikki se meneminen on sen arvoista.

Hiihtolomakin oli ja meni, ja vietin senkin tuttuun tapaan Lapissa. Sain lasketeltua Ylläs-kiintiön melkein täyteen, sillä jos tarkkoja ollaan, siitä ei ikinä saa tarpeekseen!Sain videolle (pitkän odotuksen jälkeen) kuukkelin, joka tuli hakemaan rusinan kädeltäni :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti