Ella
Olen Ella,  16 vuotta täyttänyt nuori Keski-Suomesta. Harrastan vähän kaikkea - vakituisesti ratsastusta, lentopalloa ja valokuvausta omasta takaa.  Käyn myös salilla silloin, kun olen hankkinut kortin. Lisäksi luen, kirjoitan ja soitan kitaraa omaksi ilokseni. Olen todella eläinrakas ihminen, ja kotoamme löytyy kaksi Cavalierurosta, Ruffe ja Tepsu.

Ratsastusharrastusta minulle on kertynyt taakse jo yli 10 vuoden ajalta, sillä 2006 kesällä sain syntymäpäivälahjaksi ratsastustunteja. 

Sillä tiellä yhä! Blogin kuvissa saattaakin vilahtaa muutamia lempihevosiani sekä entinen hoitohevoseni tilastotamma Yön Tytti, tutummin Tutti (xx-torinh.). Olenkin kovan luokan heppatyttö ja toivosin saavani aina harrastaa tätä itselleni rakasta harrastusta. Tällä hetkellä olosuhteiden mukaan tyydyn vain ratsastuskoulutoimintaan ja ilman satulaa humputeluun Tutin kanssa. Haluaisin päästä kilpailuissakin etenemään seuratasoa pidemmälle, sillä olen niissä vain pyörinyt. Olemmekin Tutin kanssa vuosien aikana kahmineet jos jonkinmoista ruusuketta, mutta veri vetää suuremmille kisakentille. Ehkä joku päivä? ☺


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti